20 Oktober 2011

lirik lagu DARSO engklak-engklakan ( maripi ) dan maribaya

 
DARSO - ENGKLAK-ENGKLAKAN ( MARIPI)
Gunung  tampa tutugan
Gunung Galunggung kapungkur  
Gunung Sumedang katunjang

Talaga Soka wayahna
 Rangecik di tengah leuweung
Rakun di sungkun sumoreang
Hanteu di teang
Tarima raga wayahna rangecik
ti tengah leuweung
 Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
 Burudul menak ti Kidul
Gotongan parabot degung
Tatak kendang kulit maung
Di rarawat hoe wulung
 Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
 Berebet menak ti kaler
Gotongan parabot topeng
Tatak kendang kulit banteng
Di rarawat hoe loreng
 Dadap cangkring dina gawir
Ngajajar pa antai antai
Mana gening
Awi temen awi gombong
Daunna pating arurag
 Ka tebak ku angin bajra
Leuleus raden
ngilicir di sada henteu ting koceak
Pating koceak
Koreak pating koceak
 Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
 Torojol menak ti Kulon
Gotongan dog dog kaliwon
Tatak kendang kulit Bagong
Dirarawat hoe wolong
 Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
 Burudul menak ti Kidul
Gotongan parabot degung
Tatak kendang kulit maung
Di rarawat hoe wulung
 Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
 Berebet menak ti kaler
Gotongan parabot topeng
Tatak kendang kulit banteng
Di rarawat hoe loreng

Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan
Engklak engklakan Maripi lucu pisan
Barudak urang Ngariung di buruan

 download lagu DARSO maripi engklak-engklakan klik didieu


lagu DARSO  
MARIBAYA 
Di Maribaya manehna kungsi nyarita
Cenah asih ngarandaka jeung deudeuhna
Najan angin nu lirih leuir datangna
Arek langgeng manehna neundeun cintana
Di Maribaya manehna serah teuteupan
Nyukcruk nyuuh pasrah renghap satekadan
Taya daya nu wasa mungpang karepna
Da sok inggis manehna pegat geugeutna

Mangka lisana cenah asih tingtrim diri
Nu saenyana puguh asih nyari panggih
Lana makalangan
Kuring leumpang dina jero pangimpian
Ku Maribaya manehna ngambang kabandang
Taya daya muka tresna saliwatan
Najan diri kaburu aya nuboga
Tapi tetep asih mah anu manehna


download lagu Maribaya  klik didieu

0 komentar:

Poskan Komentar

papan iklan contak kami

Curug Malela... Niagara from Bandung

Curug Malela , Niagara Mini From Bandung Slideshow: PreeSella’s trip to Bandung, Jawa, Indonesia was created by TripAdvisor. See another Bandung slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

iklan berjalan ( kendaraan roda empat)

iklan berjalan ( kendaraan roda empat) kami mencari perusahaan telekomunikasi yang mau bekerja sama untuk pemasangan iklan berjalan pada kendaraan roda empat, untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di 0813.8082.2272. kami berlokasi di Jakarta Pusat..